tirsdag den 30. november 2010

Vejrguden Tanev?

Som jeg før har skrevet, så kommer vinteren bag på os hvert år! Virkelig HVERT år! Og når vinteren så kommer, så går vi bare rundt og fryser og nægter at indse, at det faktisk er blevet vinter.. I tell ya! Jeg gør det selv! Og er det nogensinde faldet nogen ind, at det kan afhjælpes ved at tage ekstra tøj på? Nope.. Og så alligevel?

Så lige vejrudsigten i morges på TV2.. Den rare Peter Tanev var på posten og fortalte om alt det kolde vejr vi har! Han slutter så af med at konstatere, at det bliver koldere endnu, og at det bare er med at pakke sig ind i alt det, man overhovedet kan komme afsted med af trøjer og huer og vanter og bukser og strømper og underbukser!

"Gud ja!" tænker damen, og løber alt hvad hun kan ind på værelset og ifører sig alt tøjet i klædeskabet! Indtil det går op for hende, at der er for meget tøj, at det overhovedet ikke matcher, og at hun ser dum ud.. Endte dog alligevel med at tage i skole med strømpebukser, bukser, strikkede sokker, trøje, striktrøje, uldjakke, hue, handsker, vanter og to tørklæder.. Og spørg mig så lige om jeg stadig frøs?! Brr.. Sorry, Tanev, det er stadig koldt..

Ingen kommentarer:

Send en kommentar