mandag den 4. oktober 2010

Med stetoskop og gummehandsker..

Hvad er det lige, der er med læger?

Hvorfor er det, at når du kommer ind i lægens konsultation for at snakke om noget, der er virkelig hårdt for dig, så kører lægen bare på og på, indtil du er lige ved at græde, for derefter at holde en laaang pause og bare sidde og kigge på dig, så du er ved at græde endnu mere, selv om du havde lovet dig selv, at du ikke så meget som ville få vand i øjnene? Kan læger bare godt lide at se folk græde? Er de simpelthen uddannet til at få folk til det?

Det er i hvert fald ikke noget problem at få folk til at græde, når der skal tages blodprøver! Så kommer lægen med den der lille, lede nål og fryder sig over at prikke i dag! "Hovsa, jeg stk forkert, jeg prøver lige igen! Giv mig den anden arm!" Og når de tapper ekstra blod, er det så til eget forbrug? Små, blodsugende vampyrlæger?

Og det er absolut heller ikke noget problem for lægen at få dig til at ligne Frankensteins Monster.. Næh, få lavet et hjertekardiogram, så får du en masse fine diode-ting sat på brystet med sugekopper, så du bagefter har sugemærker hele vejen rundt om venstre bryst og et godt stykke ind på højre!

Hvorfor, kære læge, hvorfor?

Stor underholdning for læger er at sidde og kigge på dig, til du med gråd i stemmen fremtvinger: "Lad mig nu være!"

Ingen kommentarer:

Send en kommentar